Informasjonskapsler


Lagring av informasjon


Denne nettsiden benytter - som de fleste andre nettsteder - informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og det brukes kun til tekniske formål for at besøket skal være funksjonelt. Personlig informasjon blir ikke lagret på denne nettsiden, med mindre du er medlem og logger deg inn ( - dette får du beskjed om ved en eventuell innlogging).


Ekstra informasjon som ikke omhandler informasjonskapsler, men loggføring


Hver gang du besøker en nettside, så sendes det en del informasjon fra din nettleser. Dette er helt vanlig og nødvendig(!) for Internettbruk. Tjenesten må vite hvem du er på Internett for at tjeneren skal kunne sende informasjon (nettside med bilder og tekst) tilbake til rette mottaker - altså deg.

Informasjonen som sendes ut fra din nettleser blir loggført på tjeneren (offentlig IP-adresse, dato og siden som ble besøkt). Informasjonen blir kun brukt for å generere en anonym tallbasert statistikk, og ikke for å identifisere personer/organisasjoner.Om...
 Meg  Nettsiden  Informasjonskapsler
Tittel
:: Informasjonskapsler | Moen-Duran / Kunst og håndverk / Om...
Beskrivelse
:: Kunst og håndverk. På denne siden finner du informasjon og bilder av arbeid jeg har gjort som kan knyttes opp til kunst- og håndverksfaget.
Side generert
:: 22.05.2018 11.05.33
Skrevet ut fra URL
:: https://www.moen-duran.no/koh/?/Om/Informasjonskapsler.html
Til toppen